How nice that you came to visit my blog. For even more fun creations you can log on to the followers list. Thanks and maybe I see you again

namens vrienden van Tom

Van: Stichting Vrienden van Tom
Datum: 2009-05-05 08:39:44
*****************************************
*****************************************

Noodkreet!!!

*****************************************

Dat waar wij zo bang voor waren, lijkt al gebeurd te zijn.
Onze kinderen zijn al vergeten, niet interessant genoeg, niet hulpbehoevend genoeg en hun stoornissen zijn te ?normaal? of hun gedrag te ?lastig?.
16 mei had de dag moeten worden waarop wij met elkaar konden laten zien aan iedereen, hoe trots we zijn op onze kinderen en vooral dat ze niet vergeten mogen worden. Dat we met zijn allen willen voorkomen dat onze jongens en meiden in een jeugdgevangenis eindigen, in plaats van op een goede behandelplek met veel begeleiding en aandacht lijkt voor de wereld om ons heen niet interessant te zijn.
Vele telefoontjes en mailtjes zijn er uit gegaan naar verschillende media om aandacht te krijgen voor onze doelgroep en sponsors te mobiliseren met uiteindelijk doel een spetterend feest in de Heineken Music Hall.
De opbrengst van dit feest zou volledig ten goede komen aan de (crisis-)opvang die wij als stichting willen realiseren.
Of dit allemaal nog gaat gebeuren is de vraag. Stagnerende kaartverkoop, ondanks een fantastische line-up, heel weinig media-aandacht (en geloof ons we hebben ze plat gebeld en gemaild), zorgen er voor dat de crisisopvang, zoals het er nu naar uit ziet, niet gerealiseerd kan worden.
Niet op de korte termijn althans.
Wij zijn vechters, net zoals alle ouders en kindjes om ons heen.
Deze gezinnen zijn gewend om te vechten en doen dit vaak al hun hele leven. Vechtend tegen vooroordelen, vechtend tegen instanties met ellenlange wachtlijsten, vechtend voor een beetje hulp en aandacht.
Wij laten ons niet kisten, maar het zou heel fijn zijn als de wereld om ons heen een hart blijkt te hebben.
Als de zon even kan schijnen voor deze families. Als een kind weer lachend naar de toekomst kan kijken. Steun onze ouders en kinderen, laat zien dat ze niet vergeten zijn.
Hoe?
Kom ook op 16 mei naar de Heineken Music Hall, bestel nu je kaarten via Ticketservice en maak er samen met ons een fantastisch feest van.
Geef onze kinderen hun toekomst terug, dat wil toch iedereen op zijn geweten hebben!!!!!
Ben je verhinderd op 16 mei en wil je toch een bijdrage leveren aan de toekomst van deze kinderen? Donaties zijn van harte welkom.
**********************************************
Meer info op http://www.16mei2009.com/
**********************************************


Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking :

Collie-Collie zei

Hoi Pam, het patroontje is uit de Knippie nr. 3 Herfst 2008 en het is een tuniek van Liu.Jo patroon nr. 8 maat 134 t/m 164. Ik heb er alleen 3/4 mouwen van gemaakt omdat Kirsten dat graag wilde en ik heb de plooitjes 3 cm ingestikt omdat het bovenaan dan mooi plat bleef (dat wilde Kirsten graag).

Groetjes, Collie

Related Posts with Thumbnails