How nice that you came to visit my blog. For even more fun creations you can log on to the followers list. Thanks and maybe I see you again

All dogs go to heaven †In 2001 heb je ons uitgekozen in het dierenasiel van Breda. Je keek zo lief met je kopje heel schuin alsof je wilde zeggen dat de tekst op je visitekaartje niet klopte.
Daarop stond dat je gevonden was en dat je niet samen kon met kleine kinderen. Ze hadden je de naam Bea gegeven, want je was ook een echte koningin.
We gingen met je wandelen want we waren verliefd op je, en wilde je een kans geven. Zo'n lieve blik moest wel een mensenvriend zijn.
Op het einde van het pad stond de tweejarige Melissa met de driejarige DJ te kijken, je liep naar Melissa en slobberde zo haar snottebel van haar kleine snoetje. Toen wisten we dat je onze hond was want jij koos ons uit!!

Jij hebt al die jaren bewezen dat je een trouwe loebas was waar geen kwaad in zat. Samen met Salmy at je uit 1 bak en jullie waste elkaar. Woppy en jij liepen altijd samen op het hondenuitlaatveld. En met zijn drietjes sliepen jullie op 1 kussen, 1 hond met 2 poezen, je was zo lief!!
Ook de vogeltjes mochten aan jouw voer knabbelen of water uit je bak drinken, je vond het allemaal best.
Binky en jij snuffelde ook regelmatig aan elkaar, en je joeg het kleine konijn nooit op. Nu zullen jullie weer samen zijn!
Zelfs alle bandieten van kinderen accepteerde je, niemand vond je niet aardig. Zelfs niet als ze je pesten, nee mijn lieve Rinco zo'n lieverd zoals jij is er niet nog één.
Afgelopen maandag was je ineens zo lusteloos, helemaal niet meer de sterke en vrolijke Rinco. Je wilde niet eten of drinken en lag alleen maar.
S'avonds toen Rob je ging uitlaten zakte je door je poten, je lichaam wilde niet meer. Je keek me vragend aan, o wat wilde ik je graag helpen maar dit kon ik niet :(
We zijn met je naar de dierenarts gegaan en die vond dat je gezien je leeftijd nog heel erg sterk was, en zo gezond. Hij keurde je goed en gaf je een pijnstiller omdat hij dacht dat het artrose was.
De dagen erna knapte je een beetje op en woensdag liep je weer, zelfs een beetje in draf. Je kwispelde ook weer dankbaar, we kregen hoop dat het weer goed zou komen met je. Maar helaas was dit maar voor korte duur, het lijkt wel alsof je bewust afscheid hebt genomen van ons allemaal.
Vanavond gaf Rob je een aai over je mooie koppie en ging naar de wc om je daarna ingeslapen terug te vinden.

Morgen om 17:00 is je uitvaart en zaterdag wordt je gecremeerd. Hierna zal je naast Binky je laatste rustplek krijgen.

Dag lieve trouwe Rinco

XMen zegt: Een hond is maar een beest,

maar voor ons is ben je zoveel meer geweest.

Wat een ander daar ook van vindt,

Rinco was voor ons, gewoon ons kind.

Wij ondervonden dat aan den lijve,

het is niet te omschrijven.

Haar liefde en haar trouw,

die vergeten wij niet meer zo gauw

Een gapend gat heb je in ons hart geslagen.

We zullen je nooit vergeten, hebben jou echt heel lief gehad.

Voor jou een langer leven, hadden wij graag willen vragen.

Maar het mocht niet zo zijn, onze allerliefste schat.

We kunnen je nu geen liefde meer schenken,

maar we blijven eeuwig aan je denken!

Tot ziens bij de regenboogbrug

XImage and video hosting by TinyPic

5 opmerkingen :

Heidi zei

Mooi geschreven, en sterkte met dit verlies!

Collie-Collie zei

Snif... wat omschrijf je Rinco toch mooi als een lieve lobbes!

Er zit bij mij momenteel een konijn annex hond, want ze kan niet blaffen en kwispelen, maar is net zo'n schat... Ik bedenk hoe blij ik met haar ben en hoe vaak ik tegen haar klets als ik binnen kom, of gewoon even achter haar oren kriel als ik langs loop...

O, wat zullen jullie Rinco missen, maar de herinnering aan hem is een hele mooie!

Sterkte en liefs, Collie

Mirella zei

wauw wat heftig zeg! vooral op de laatste foto zie je het verdriet van de kids zo goed.
Ik wens jullie sterkte met dit verlies en het verwerken ervan

xxes zei

Rinco was inderdaad een allerliefste lobbes, Wat zullen jullie hem missen. Veel sterkte met dit verlies en het verwerken van jullie verdriet.
groetjes, Esther

Conny's Cottage zei

Oooo wat erg!!!!Ik wenz jullie allemaal sterkteto.

groetjes Conny

Related Posts with Thumbnails