How nice that you came to visit my blog. For even more fun creations you can log on to the followers list. Thanks and maybe I see you again

Verdrietig †


Vanmorgen leek het een hele mooie dag te worden, het zonnetje scheen en we zouden naar een doopfeest gaan.
Mijn lieve kleine dochter was vandaag zo blij dat ze zo goed alleen kon zwemmen in het het diepe zwembad. En natuurlijk waren wij apetrots!!Daarna zouden we ook naar een feestje toe gaan want Maaike zou gedoopt worden.Dus we gingen nog even snel een appeltje eten voordat we zouden gaan, zoals altijd krijgen de vogeltjes en Jessy's konijn de schilletjes.Jessy loopt dus naar de kooi met de schilletjes en daar vond ze Binky in een hele diepe slaap. Slik........En dan moet je aan je dochter uitleggen dat Binky er niet meer is. Dikke tranen, want lieve Binky kan ze nog niet missen Hij moet bij mij blijven mamaAmai wat breekt je moederhart dan.......We zijn maar snel naar het feestje toegegaan zodat ze even afgeleid werd en het kon laten bezinken. Na het feestje heeft Binky een mooie slaapplek in de tuin gekregen.Beschut onder de bosjes zodat de poezen hem niet vinden, en recht onder het raam zodat Jessy hem nog kan zien.Ze heeft een schoenendoos helemaal mooi versierd met haar allermooiste stickers en daarna een slaapliedje voor haar lieve schattige stoere Binky gezongen. Met de tranen in haar ogen en een glimlach omdat papa zo'n mooi kruis heeft gemaakt.


PluizigSnoezigBruin met witZachte harenEen raar gebitDonzig staartjeKlein maar fijnLange orenDag lief konijn †We vonden het fijn dat je bij ons mocht zijnxImage and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen :

Judith zei

Ach wat verdrietig. Dat is toch altijd zo moeilijk uit te leggen. Ik hoop dat het ondertussen weer wat beter gaat met je dochter.

Groetjes Judith

Collie-Collie zei

Ooooh, wat verdrietig... Wat een lieve foto's van Binky... fijn dat ze een mooie doos voor Binky heeft gemaakt en dat ze een plekje in de buurt heeft... Mijn kinderen wijzen bij ons in de voortuin nog wel eens naar waar de cavia en het konijntje liggen... Is toch héél belangrijk voor ze, hè.

Groetjes, Collie

Pam zei

Bedankt voor jullie lieve reacties!
Ze is er echt ondersteboven van, elke keer weer rode oogjes. Pffff heavy hoor. Ze is ook nog zo jong en dan zo'n verlies. Woensdag gaan we bij de konijnenopvang kijken of ze twee vriendjes kan adopteren. Hopelijk verzacht dat het leed.
Vind het zelf ook wel moeilijk omdat we het helemaal niet aan hebben zien komen. Vrijdag was hij nog zo blij:( maar goed we zijn wel blij dat we dit gedumpte konijntje een mooi leven hebben kunnen geven. Hij was namelijk gedumpt in het hertenkamp en zat helemaal onder de schrammen van de geitjes en schapen die hem als indringer zagen. Hij heeft dan ook zijn liefste snuit bij Jessy laten zien toen we brood kwamen geven. De beheerder gaf hem toen aan ons en zo kwam hij aan de stoere naam. Eind goed al goed!

Related Posts with Thumbnails