How nice that you came to visit my blog. For even more fun creations you can log on to the followers list. Thanks and maybe I see you again

Een veer......


De laatste halte voor de diplomauitreiking was een bezoek van de accessor. Deze zou mijn punten kunnen maken of kraken. Dus je snapt dat ik daar erg tegenop zag.

(lang leve de faalangst en het perfectionisme ahum)
 

Vandaag was het dan eindelijk zo er en is de accessor op gesprek geweest. Hij keek heel ernstig (dus ik werd al zenuwachtig) hij zei dat hij 1 opvallende dringende vraag had over mijn examenopdrachten.....

(slikkkkk het zweet brak me nu echt uit)

of ik de opdrachten zelf had gemaakt??Dus ik was een beetje overdonderd en zei ja natuurlijk, wie zou ze anders gemaakt moeten hebben??

(mijn hart ging te keer, hoe durfde hij hieraan te twijfelen??)

 
Toen zei hij e opdrachten zijn zo volledig, zo goed onderbouwd en ook je layout is tot in de puntjes verzorgd.
Ben je er van bewust dat je ver onder je niveau aan het studeren bent??

 
Ik slaakte een zucht van opluchting en zei dat ik even bang was dat ze door de twijfel alles zouden afkeuren.

 
Daarna heb ik hem uitgelegd dat ik op het VWO begonnen ben en dat ik mijn school door de komst van mijn oudste zoon niet heb kunnen afmaken.
 
Tijdens die zwangerschap heb ik geen steun gehad van familie of vrienden, en ook daarna heb geen kans meer heb gekregen om dit ook te gaan doen.
 
Door de veranderingen in de gastouderopvang met de kwalificatiepflicht kreeg ik een nieuwe kans op een schooldiploma.

Vandaar dat ik meteen dit jaar verder ben gaan studeren, hij hoopt ook dat ik dit blijf doen. En vroeg of ik hem op de hoogte wilde houden.
Ik heb hem verteld dat ik nog volop studeerplannen heb, volgend jaar de SPW4 en daarna de SPH. Wat daarna komt zie ik dan wel weer. Mijn grootste droom is toch om uiteindelijk een gezinshuis voor tieners op te zetten.

 
Maar goed lang verhaal kort samengevat mijn punten die gegeven waren door mijn BPV beoordelaar heeft hij overgenomen (9,4/9,7/9,8/10/10/10/10) en die heeft hij aangevuld met een 10 voor mijn afstudeeropdracht.
Hij vertelde dat ik met recht trots mocht zijn op wat ik in die korte tijd heb bereikt (22 januari tot 27 april) 't is toch een 4-jarige opleiding
Hij hoopte ook dat ik iets kon regelen om toch bij de diplamauitreiking aanwezig te zijn vanwege mijn mooie puntenlijst.
Alleen ik zou niet weten hoe want mijn zwager gaat om 16:00 trouwen en de uitreiking is in Apeldoorn van 14:00 tot 17:00. snik snik heb ik weer


Dus mijn dag kan niet meer stuk!!
Heb nog nooit zo'n veer in mijn **** gehad


en dat voelt stiekem best wel goed
Image and video hosting by TinyPic

8 opmerkingen :

rietjetoet zei

geniet er maar van! je hebt het verdiend. Nog eens gefeliciteerd he

Collie-Collie zei

Wat een pracht van een puntenlijst. Je mag zeker héél héél trots zijn op jezelf... Maar lees ik het goed, dat je een vierjarige opleiding en een maand of vier !!! heb gedaan???? WAUW!! Dat is niet één veer hoor, je hebt er wel een stuk of tien verdiend!!!

Geniet héél erg van je diploma, mooie puntenlijst en wat die meneer... de huppeldpup (ben even zijn titel kwijt hoor) zei... Ga door met jezelf te laten groeien en maak je droom waar!

Groetjes, Collie

Marijke zei

Dikke proficiat!!!

Kreatita zei

Een hele dikke proficiat! Die pluim verdien je vast en zeker.
Geniet van je diploma.

Pam zei

Ik heb de opleiding inderdaad in 3 maanden gedaan Nicole....sta er zelf ook versteld van hihi
Bloos bloos

Joozz zei

Ongelooflijk Pam wat een prestatie! Je bent terecht super trots op jezelf en iedereen om je heen is trots op jou. In zo'n korte tijd terwijl je ook nog werkt en een gezin hebt. Ongelooflijk knap van je!
Groetjes, Josette

Atelier Eigenhandig zei

Geweldig, wat een prestatie. Van harte gefeliciteerd en wees maar lekker trots op jezelf want je hebt het verdiend!

Groetjes van Janny.

Tanja zei

Hallo Pam, leuk dat je bij mij langskwam, bedankt voor je mooie reacties.

Jij hebt een hele leuke blog, ik ga je volgen en nu even verder lezen op je blog.

Tot de volgende keer
Fijn weekend
Lieve groet
Tanja

Related Posts with Thumbnails