How nice that you came to visit my blog. For even more fun creations you can log on to the followers list. Thanks and maybe I see you again

Waarom is het toch zo stilletjes??Ja die vraag krijg ik de laatste tijd vaak van medebloggers, bij gebrek aan tijd vergeet ik hem elke keer te beantwoorden dus bij deze kan ik jullie geruststellen dat er niets ernstigs aan de hand is. 

Sinds januari was ik alleen even bezig met mijn opleiding SPW 3 en nu druppelen al mijn punten binnen;

 Methodische vaardigheden = 9,7 & 8
Nederlands = 7,4
Sociale vaardigheden = 9,4
Organisatorische vaardigheden = 10 & 7
Professionaliteit en kwaliteitszorg = 9,8
Mens, arbeid en samenleving ?
Engels schriftelijk = 9,1
Engels mondeling = 7,8
Begeleiden = 8 & 10
Verzorgen = 10 & 6,9
Kinderopvang = 10 & 7,2 

Nu ben ik nog in afwachting van de laatste punten zodat ik de defintief weet of ik geslaagd ben!! Voor nu ziet het er wel naar uit geloof ik hihi

Verder ben ik ook sinds 01-01-2011 mijn eigen gastouderopvang begonnen, dit werk deed ik natuurlijk al bijna 10 jaar dus werd het nu wel eens tijd om zelfstandig te worden. Dit loopt momenteel ook boven verwachting goed waardoor ik bijna geen tijdmeer vrij heb.

Dus hopelijk kan ik een deze dagen mijn machientjes weer verwennen want voor 24 juni moet ik nog 2 jurken maken voor mijn meiden die op de bruiloft van mijn schoonbroer bruidsmeisje zullen zijn.

Jaja deze trein dendert maar door ;)Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen :

Atelier Eigenhandig zei

Zo, dat is een lijstje om trots op te zijn. Volgens mij hoef jij je niet druk te maken over het feit of je slaagt of niet. Fijn dat je eigen gastouderopvang goed loopt, zoiets is altijd spannend. Als je straks klaar bent met je studie heb je vast weer tijd om lekker achter de machines te kruipen, dit heb ikzelf ook ervaren na een studie. Veel succes toegewenst, voor nu en in de toekomst.

Groetjes van Janny.

Joozz zei

Wauw, wat een mooie cijfers heb je tot nu toe behaald! Dat moet wel goed gaan :-).
Groetjes,Josette

Mirella zei

wauw wat een super mooie cijfers zeg!!
En wat leuk zeg dat je voor jezelf bent begonnen !!

Related Posts with Thumbnails